Noen av erektil dysfunksjon – Johns Hopkins medisin

Noen av erektil dysfunksjon – Johns Hopkins medisin

Alprostadil injiseres faktisk rett inn på siden av penis sammen med en ekstremt ok nål. Det er faktisk av stor verdi å ha det første forsøket på legens arbeidsplass rett før du utfører dette på egen hånd. Selvinjeksjonstimer bør gis på legekontoret av en ekspertspesialist. Effektiviteten prisen for å anskaffe en byggeorganisasjon tilstrekkelig til å elske er faktisk så høyere som 85% gjennom denne prosedyren.

Denne kombinasjonsterapien kalt "bimix eller trimix" er faktisk sterkere enn alprostadil alene og har endt opp som standardprosedyre for ED. Bare Alprostadil-komponenten er faktisk FDA-autorisert for ED. Mengden av hvert rusmisbruk kan endres basert på intensiteten til din ED, av en dyktig velværespesialist. Du vil faktisk bli opplært av helsespesialisten din om nøyaktig hvordan du skal injisere, hvor mye du skal skyte og nøyaktig hvordan du øker dosen av stoffet forsiktig hvis det er viktig.

Fordi ICI-ereksjonen absolutt ikke reguleres av penisnervene dine, må du ikke bli skremt hvis ereksjonen varer etter orgasme. En av de mest vanlige kanteffektene av ICI-behandling er en langvarig penisereksjon. Kontinuerlige penisereksjoner (> 1 time) kan enkelt faktisk snus med et andre skudd (motgift) på kontoret. En mann som har peniskonstruksjoner som varer lenger enn 2 til 4 timer, må finne akuttmottak.

Det er faktisk ekstremt slitsomt. Unnlatelse av å reversere priapisme vil sikkert utløse permanent penisskade og også ubehandlet ED. For IU-behandling plasseres en liten medisinpellet av medisinen, Alprostadil, i urinrøret (sylinderen som fører urinen ut av kroppens system). Å bruke stoffet gjennom dette betyr at du ikke trenger å gi deg selv et forsøk, dessverre fungerer det kanskje ikke like bra som ICI.

De absolutt mest populære bivirkningene av IE alprostadil er faktisk en brennende følelse i penis. Hvis en ereksjon varer i over 4 timer, vil den trenge klinisk fokus for å få den til å falle. Den viktigste kirurgiske behandlingen av ED involverer installasjon av et penisimplantat (også kalt penisproteser). Gitt at generell kirurgisk prosedyre for penis absolutt ikke er foreslått for modne gutter som har sluttet å virke tannlege PDE5-hemmere, ICI eller IU-behandlinger, er implantater faktisk det kommende tiltaket for disse klientene.

Penisimplantater er enheter som er plassert helt inne i kroppens system. De skaper en sterk penis som lar deg ha regelmessig sex. Dette er et eksepsjonelt utvalg for å øke uavbrutt intimitet og gjør assosiasjoner mye mer spontane. Det finnes to former for penisimplantater. Den enkleste typen implantat er faktisk laget fra to enkle å bøye stenger som ofte er laget av silisium.

Implantatet kan vinkles synkende for å tisse eller til og med oppover for seksuell aktivitet. Med et oppblåst implantat er væskefylte sylindre faktisk plassert på langs i penis. Tubing deltar i disse cyndriske rørene til en pumpe satt inne i pungen (mellom testiklene). Når pumpen faktisk er involvert, blåser spenningen i de cyndriske rørene opp penis og gjør den spent.

Behandling av erektil dysfunksjon – Stanford Health Care for Beginners

Din plastikkirurg kan anbefale et glidemiddel til partneren din. Sammen med implantatet kan gutter enkelt håndtere fastheten og noen ganger dimensjonen til konstruksjonen. Implantater lar et par faktisk være automatisk intimt. Det er faktisk generelt ingen endring i en manns følelse eller til og med seksuelt klimaks. Penisimplantater legges oftest i narkose.

Hvis en mann utfører blodstrømfortynnende midler, kan det hende han trenger å norsk-apotek snakke med en klinisk ekspert om å slutte med medisiner for valgfri kirurgi samt helbredelse. Vanligvis er en liten medisinsk reduksjon faktisk bidratt til å gjøre. Kuttet er faktisk enten over penis der det slutter seg til magen, eller til og med under penis hvor det registrerer seg med pungen.

Blodstrømtapet er vanligvis lite. En pasient vil definitivt enten gå eiendom på samme tid eller til og med investere en natt i legesenteret. Restitusjonstid etter penisimplantater: Mange menn vil sikkert oppleve smerte og vil definitivt føle seg mye bedre sammen med en bedøvende smertestillende medisin i en til 2 uker. Etter den aller første hele uken, kan reseptfrie ubehagsmedisiner (som paracetamol eller til og med advil) faktisk erstattes med narkotiske medisiner.

Den første måneden bør menn begrense treningen. Kirurgen vil definitivt avsløre når og også hvor mye fysisk trening som skal utføres i løpet av restitusjonsperioden. Fyren begynner vanligvis å elske sammen med penisimplantatene sine gjennom 8 uker etter kirurgisk operasjon. Hvis det faktisk fortsetter å vedvare hevelse eller verke, kan bruk av implantatet bli utsatt.

Det er trusler mot protesekirurgisk behandling og enkeltpersoner blir veiledet før behandlingen. Hvis det er en postoperativ sykdom, vil tannimplantatet sannsynligvis bli fjernet. Verktøyene er faktisk pålitelige, men når det kommer til mekanisk sammenbrudd, må enheten eller til og med en del av enheten endres kirurgisk.