Mere om snavs billigt og uden recept: Hvor modtagelige er …

Mere om snavs billigt og uden recept: Hvor modtagelige er …

Din recept kan forfines af ethvert apotek i vores husstand af Express Manuscripts postordre-apoteker. 2022 Express Scripts. Alle Borgerlige Frihedsrettigheder Planlagt. 1 Express Method, St. Louis, MO 63121.

At købe medicin online kan virke bekvemt og også billigt, men du kan bringe dit helbred i fare. Selvom der er lovlige online-apoteker, er der også nogle, der muligvis kører ulovligt. Nogle apotekers internetsider kan se troværdige ud, når de ikke er det. Det er nødvendigt konstant at inspicere for at sikre, at et onlineapotek er ægte.

74 % af canadiske websteder har stoffer fra andre lande end Canada. Hvis du køber medicin fra et vildledende onlineapotek, kan du bringe dit velvære i fare: Du kan ende med en medicin, der indeholder forkerte eller usikre aktive ingredienser, eller ingen medicinske ingredienser i det hele taget. Din tilstand kan forblive du kan prøve disse den samme, eller du kan få det endnu værre.

Dine individuelle og også finansielle oplysninger kan blive taget. Nogle onlineapoteker hævder at være akkrediteret af en canadisk reguleringsmyndighed for apoteker, når de faktisk ikke er det. I Canada er licensering af apoteker og/eller farmakologer under jurisdiktionen af provins- og territoriale apoteksregulerende myndigheder, der er deltagere i National Organization of Drug Store Regulatory Authorities (NAPRA).

Medicin, der markedsføres på ulovlige onlineapoteker, opbevares eller transporteres muligvis ikke effektivt. Dit apotek på internettet kan være lovligt, hvis det: Kræver en legitim recept fra en læge eller forskellige andre sundheds- og wellness-professionelle med licens til at praktisere i Canada. Er akkrediteret af en tilsynsmyndighed for landdistrikter eller territoriale apoteker i Canada Har canadisk-licenseret farmakolog tilgængelig for at løse problemer. Giver en adresse beliggende i Canada 2 metoder, du kan inspicere, om din online-apoteker er ægte: For websteder med en canadisk vejadresse, komme i kontakt med apotekets tilsynsmyndighed for den pågældende provins eller region for at se, om apoteket er akkrediteret.

For en liste over canadiske apoteksregulerende myndigheder, klik nedenfor. Hvis der ikke tilbydes en canadisk adresse, skal du undersøge, om internetapoteket er en del af Drug Store Verified Site Program, som er et amerikansk program, der hjælper kunder med at genkende risikofrie og legitime onlineapoteker. Registrer klager over en wellness-vare købt online til Health Canada ved at bruge sundheds- og wellness-produktproblemtypen.

Hvis du har et problem med sundheds- og wellnessartikler, der er erhvervet online med et betydeligt bankkort eller betalingskort, kan du rapportere det til Canadian Anti-Fraud Centreat eller faux@centreantifraude. ca. Canadian Anti-Fraud Centre, der administreres af Royal Canadian Installed Authorities med Competitors Bureau og Ontario Provincial Cops, samler oplysninger om forbudte websteder for at fremme reguleringshåndhævelse versus ulovlige procedurer.

Du kan ikke lovligt importere en receptpligtig medicin, medmindre du er en specialist, en medicinproducent, en engroslæge, en tilmeldt farmaceut eller en statsborger i en fremmed nation, mens du er besøgende i Canada. Hvis du bliver lokket til at anskaffe dig en medicin via nettet, fordi den ikke er godkendt i Canada, skal du erkende, at der kan være en ekstra mulighed.

Mere information om SAP kan findes i det overensstemmende link: https://www. canada.ca/ en/health-canada/services/ drugs-health-products/special-access/drugs. html. For at reducere risici kontrollerer Wellness Canada wellness-produkter, der tilbydes i Canada, for at sikre, at de opfylder behov for sikkerhed, effektivitet og også høj kvalitet. Når Health and wellness Canada identificerer uautoriserede produkter, der kan udgøre alvorlige sundhed- og wellnesstrusler, træffer Health Canada passende foranstaltninger og underretter canadierne.