Erektil dysfunktion – ofte stillede spørgsmål til dummies

Erektil dysfunktion – ofte stillede spørgsmål til dummies

Urolog Tobias Kohler, MD, svarer på de mange ofte stillede spørgsmål om impotens. Vis udskrift til videooptagelse Ofte stillede spørgsmål om erektil dysfunktion Hej. Jeg er læge Kohler, urolog ved Mayo Clinic. Jeg er faktisk opført nedenfor for at løse nogle af de væsentlige bekymringer, du måtte have vedrørende impotens. Bekymringer sammen med erektionsdysfunktion er utroligt sædvanlige.

Så for eksempel halvtreds procent af de 50-årige, 60 procent af de 60-årige, derfor på såvel som så videre, vil have problemer sammen med konstruktioner. Alligevel betyder det bestemt ikke automatisk, at når du bliver ældre, har du komplikationer af penis. Der er faktisk masser af mænd i 60’erne, 70’erne og også 80’erne såvel som 90’erne med vidunderlige seksuelle aktivitetsliv.

Så de vigtige ting, du muligvis kan gøre for at håndtere på egen hånd for at hjælpe med erektion, omfatter træning, spisning effektivt, inklusive en kostplan med højere frugter og grøntsager, have en slankere talje, sove effektivt, holde op med at ryge cigaretter. En masse af disse punkter, jeg nævnte, er lige så kraftfulde som stoffer til at hjælpe med konstruktioner samt styrke dit seksuelle aktivitetsliv.

Kapillæren, der nærer penis, er relativt lille. Kapillær i det kardiovaskulære system og halsen er en lille smule meget større. Som et resultat heraf kan penis let forudse hjertestop eller endda stød år i forvejen, når de kan forekomme. Ja såvel som nej. Så når vores eksperter refererer til, hvad der virkelig er en komplikation med erektionsforstyrrelser, er fortolkningen et problem, der varer over tre måneder såvel som faktisk er en konsekvent mangel på evne til at sikre eller endda opretholde en penis erektion, der er tilstrækkelig til sex.

Og så mit websted, hvis det finder sted nogle gange, behøver du ikke at blive så stresset over det. Men hvis du har konstante problemer, er du helt sikkert nødt til og nødt til at blive tjekket ud af en læge for at finde ud af, hvad der foregår, bestemt ikke blot i betragtning af, at der faktisk er fantastiske procedurer på vagt, men fordi vores eksperter kan afsløre underliggende kliniske problemer.

Lidt kendte fakta om mandlig seksuel dysfunktion – erektil dysfunktion – Duke Health.

Og også derfor er der forskellige midler til at håndtere det. Et middel er at give medicin for at få selvtilliden tilbage. En anden metode er faktisk at bruge eksperter undervist i adfærdsmæssige metoder til at opnå sikkerhed tilbage, derfor kan sex-relaterede rådgivere eller rådgivere virkelig hjælpe med denne komplikation. I øjeblikket har vores team en række helt nye, fantastiske, spekulative ting, inklusive shockwave-behandling af penis eller blodpladerigt plasma eller stilkcelleterapi.

Det er meget bedre at være en del af et videnskabeligt forsøg for at observere, om det virker, eller at vælge flere standardterapier i øjeblikket. Hvis du har til hensigt at være en rigtig god ledsager for dit kliniske personale til at hjælpe med at håndtere komplikationer sammen med erektioner, er den primære ting, du overhovedet kan gøre, at offentliggøre en session.

At blive underrettet gør hele forskellen. Mange tak for din tid, og vores team ønsker dig det godt. For mange individer er en kropslig kontrol og også besvarelse af bekymringer (sygeplejehistorie) faktisk alt, hvad der faktisk er nødvendigt for en læge at opdage impotens samt stærkt anbefale en procedure. Hvis du har svære wellness-tilstande, eller din læge vurderer, at der kan være tale om en underliggende lidelse, skal du muligvis have flere undersøgelser eller en undersøgelse hos en speciallæge.

En prøve af dit blod kan sendes ud til et laboratorium for at tjekke for tegn på hjerte-kar-sygdomme, diabetes mellitus, nedsatte testosteronniveauer og andre sundhedsmæssige lidelser. Ligesom blodundersøgelser bruges tisseundersøgelser til at søge indikatorer for diabetes mellitus og også andre underliggende sundheds- og velværelidelser. Denne test udføres almindeligvis af en ekspert på et kontor.

Det producerer et videooptagelsesbillede for at give din læge mulighed for at se, hvis du har blodstrømskomplikationer. Denne undersøgelse udføres nogle gange i blanding sammen med en injektion af medicin lige ind i penis for at fremkalde blodcirkulation og også skabe en erektion. Din læge kan stille spørgsmål for at filtrere efter klinisk depression og andre mulige mentale kilder til impotens.

Det smarte trick med erektil dysfunktion – Sygdomme og tilstande – Nhs informerer om, at ingen diskuterer

Afhængig af kilden samt sværhedsgraden af din impotens og også enhver form for skjulte helbredsproblemer, kan du have en række forskellige proceduremuligheder. Din læge kan nemt detaljere farerne og fordelene ved hver procedure og vil overveje dine valg. Din ledsagers tilbøjeligheder kan også bidrage til dine procedurevalg. Dental medicin er faktisk en produktiv erektil dysfunktion procedure for mange fyre.

Dette øger blodstrømmen og giver dig mulighed for at få en erektion i feedback til kønsrelateret stimulation. At tage blandt disse tabletter vil bestemt ikke øjeblikkeligt skabe en erektion. Seksuel spænding er faktisk nødvendig til at begynde med for at fremkalde frigivelsen af nitrogenoxid, der kommer fra dine penisnerver. Disse lægemidler forstørrer dette tegn, hvilket tillader typisk penisfunktionalitet hos nogle individer.

Lægemidlerne er forskellige i dosis, hvor længe de virker og bivirkninger. Opnåelige negative effekter omfatter rødme, tilstoppet næse, besvær, visuelle forbedringer, rygsmerter samt mavebesvær. Din læge vil overveje din specifikke tilstand for at finde ud af, hvilken medicin der kan virke mest ideel. Disse lægemidler behandler muligvis ikke dine erektilproblemer hurtigt. Du skal muligvis gå sammen med din læge for at finde den bedste medicin og dosering til dig.